Emmanuel Macron a fost atacat cu roşii la prima ieşire după câştigarea celui de-al doilea mandat

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a fost atacat cu roşii, miercuri, la prima ieşire publică după câştigarea celui de-al doilea mandat, în cartierul muncitoresc din Cergy, în Val-d'Oise. Macron a spus că nu va uita ce a promis în campanie.

1068 afișări
Imaginea articolului Emmanuel Macron a fost atacat cu roşii la prima ieşire după câştigarea celui de-al doilea mandat

Sursa Foto - Hepta

Macron făcea o baie de mulţime când, din partea sa stângă cineva a aruncat cu roşii. Imediat forţele de ordine au făcut scut în jurul preşedintelui Franţei şi au aprins o umbrelă pentru ca Macron să nu fie imortalizat murdar, potrivit imaginilor postate de BFMTV pe pagina de Twitter.

Înainte de atacul cu roşii, Macron a spus că îşi va respecta promisiunile din campania electorală.

„Nu uit, angajamentele pe care mi le-am asumat. Nu au fost simple angajamente de campanie”, a declarat preşedintele Emmanuel Macron, potrivit Le Figaro.

Emmanuel Macron a fost miercuri în cartierul muncitoresc din Cergy, în Val-d'Oise.

Rezultatele finale ale alegerilor din Franţa arată că Macron a obţinut 18,8 milioane de voturi (58,54% ), iar Le Pen a obţinut 13,3 milioane de voturi (41,46%). 28,01% dintre francezi nu au votat, aceasta fiind cea mai mare rată de absenteism din 1969 până în prezent. Macron a devenit, astfel, primul preşedinte francez în exerciţiu din ultimii 20 de ani care este reales.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici