Emmanuel Macron despre vacanţe: Vor fi limitate deplasările internaţionale. Deci, vom rămâne între europeni

  • Emmanuel Macron semnalează limitarea vacanţelor doar la spaţiul Uniunii Europene
  • "Încă este prea devreme să mă pronunţ. Vom şti la începutul lunii iunie. Lupta împotriva coronavirusului nu a fost câştigată încă, încă se desfăşoară, epidemia doar a fost încetinită", afirmă Macron
  • "Vor fi limitate deplasările internaţionale. Deci, vom rămâne între europeni. Poate, în funcţie de epidemie, va trebui să reducem puţin mai mult", a spus Macron
1341 afișări
Imaginea articolului  Emmanuel Macron despre vacanţe: Vor fi limitate deplasările internaţionale. Deci, vom rămâne între europeni

Emmanuel Macron semnalează limitarea vacanţelor doar la spaţiul Uniunii Europene: "vom rămâne între europeni"

Modul în care se vor putea desfăşura deplasările turistice în perioada verii va fi stabilit în iunie, anunţă preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, subliniind că probabil vor fi permise doar excursiile în Uniunea Europeană.

"Încă este prea devreme să mă pronunţ. Vom şti la începutul lunii iunie. Lupta împoriva coronavirusului nu a fost câştigată încă, încă se desfăşoară, epidemia doar a fost încetinită. Vom iniţia o nouă etapă pe 11 mai. Dacă suntem responsabili la nivel colectiv, vom reuşi", a declarat Emmanuel Macron, conform posturilor TF1, France 2 şi cotidianului Le Figaro.

"Vor fi limitate deplasările internaţionale. Deci, vom rămâne între europeni. Poate, în funcţie de epidemie, va trebui să reducem puţin mai mult", a spus Macron.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici