Englezii evacuaţi din Wuhan au ajuns în Marea Britanie / Şoferii autocarelor şi unii medici NU purtau costume de protecţie. FOTO

Avionul care a transportat 83 de britanici şi 27 de persoane de alte naţionalităţi, care au fost evacuaţi din oraşul Wuhan, locul de origine al noului tip de coronavirus, a ajuns în Marea Britanie, relatează site-ul agenţiei Reuters.

2062 afișări
Imaginea articolului Englezii evacuaţi din Wuhan au ajuns în Marea Britanie /  Şoferii autocarelor şi unii medici NU purtau costume de protecţie. FOTO

Sursa: Profimedia Images

Avionul a aterizat la o bază a Forţelor Aeriene Regale, urmând ca britanicii să fie transportaţi într-o clădire a Serviciului Naţional al Sănătăţii, unde vor rămâne în carantină timp de 14 zile.

Pasagerii au fost întâmpinaţi de medici şi şoferi de autobuz, care nu purtau măşti sau costume de protecţie, în ciuda faptului că virusul se poate transmite de la om la om. Fotografiile surprind mai multe persoane salutându-i şi chiar strângându-le mâna potenţialilor purtători ai agentului patogen, arată Daily Mail.

Autorităţile chineze au anunţat vineri că bilanţul noului tip de coronavirus a depăşit 200 de morţi. Marea Britanie a confirmat tot vineri primele două cazuri de persoane infectate cu coronavirus

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici