Erdogan spune că Turcia va continua comerţul cu petrol şi gaze naturale cu Iran

Preşedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, a declarat vineri că este imposibil pentru Turcia să înceteze cumpărarea de petrol şi gaze naturale din Iran, în ciuda ameninţării cu sancţiunile americane, şi a adăugat că schimburile comerciale dintre cele două ţări va continua, potrivit Reuters.

1696 afișări
Imaginea articolului Erdogan spune că Turcia va continua comerţul cu petrol şi gaze naturale cu Iran

Erdogan spune că Turcia va continua comerţul cu petrol şi gaze naturale cu Iran

Erdogan a declarat la întoarcerea de la Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite de la New York că Turcia nu se teme de eventualele sancţiuni impuse de SUA asupra relaţiilor sale comerciale cu Iranul.

Acesta a adăugat că Ankara nu doreşte să întrerupă cooperarea cu Teheranul, a informat postul de televiziune NTV.

 

Taguri:
turcia,
iran,
sua

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici