Erdogan vrea să organizeze un summit la Istanbul pe tema situaţiei din Siria

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan şi-a anunţat duminică intenţia de a ţine un summit care să reunească reprezentanţii Rusiei, Turciei, Germaniei şi Franţei, pentru a discuta despre situaţia din Siria, relatează site-ul agenţiei Tass.

373 afișări
Imaginea articolului Erdogan vrea să organizeze un summit la Istanbul pe tema situaţiei din Siria

Erdogan vrea să organizeze un summit la Istanbul pe tema situaţiei din Siria

"Summitul între Rusia, Germania, Franţa şi Turcia va avea loc pe 7 septembrie la Istanbul. Vom lua în considerare ce putem să facem pentru problema siriană", a declarat Erdogan.

Liderii Rusiei, Turciei şi Iranului s-au reunit în cadrul unu summit desfăşurrat la 4 aprilie. Cele trei părţi şi-au exprimat intenţia de a continua eforturile la cel mai înalt nivel.

Următorul summit este planificat să aibă loc la Teheran.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici