Evacuări la ambasada SUA de la Beirut

Ambasada americană de la Beirut a anunţat vineri că evacuează personalul neesenţial, în contextul în care Statele Unite ameninţă cu lansarea unui atac împotriva regimului sirian, acuzat de folosirea armelor chimice împotriva populaţiei civile.

160 afișări
Imaginea articolului Evacuări la ambasada SUA de la Beirut

Evacuări la ambasada SUA de la Beirut (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Pe 6 septembrie, Departamentul de Stat a decis să reducă numărul personalului neesenţial şi al membrilor familiilor de la ambasada din Beirut, din cauza ameninţărilor la adresa misiunilor americane şi personalului", a anunţat ambasada într-un comunicat.

Pe de altă parte, Departamentul de Stat le-a recomandat cetăţenilor americani să evite călătoriile în Liban şi Turcia.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici