Exerciţiu de amploare în poligonul Capu Midia. Militarii români se pregătesc să plece în Polonia

Militarii din Turda se instruiesc în poligonul Capu Midia înainte de a pleca în Polonia pentru a participa la o misiune NATO.

1324 afișări
Imaginea articolului Exerciţiu de amploare în poligonul Capu Midia. Militarii români se pregătesc să plece în Polonia

Exerciţiu de amploare în poligonul Capu Midia. Militarii români se pregătesc să plece în Polonia

MApN anunţă că până pe 4 martie, în Poligonul Complex de Trageri Capu Midia din cadrul Centrului Naţional de Instruire pentru Apărare Antiaeriană „General de brigadă Ion Bungescu” au loc exerciţii cu trageri reale de luptă.

La exerciţiu participă un detaşament din cadrul Batalionului 3 Apărare Antiaeriană „Potaissa” din Turda, care urmează să plece în misiune în cadrul Grupului de Luptă din Polonia, rotaţia a XI-a, pentru asigurarea prezenţei înaintate consolidate în flancul Nord-Estic al Alianţei Nord Atlantice.

La poligonul din Dobrogea, militarii execută trageri antiaeriene şi terestre cu secţia şi cu bateria de artilerie antiaeriană, cu complexul antiaerian GEPARD, au explicat reprezentanţii MApN.

Exerciţiile au fost planificate şi aprobate din anul 2021, iar specialiştii poligonului îi vor evalua pe militarii detaşamentului, la finalul tragerilor, precizează MApN.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici