Experţi londonezi: Tony Blair ar trebui numit la conducerea companiei BP

Experţi londonezi apreciază că fostul premier britanic Tony Blair ar trebui convins să preia conducerea companiei BP, afectată din cauza dezastrului ecologic din Golful Mexic, informează Daily Mirror, în ediţia electronică.

42 afișări
Imaginea articolului Experţi londonezi: Tony Blair ar trebui numit la conducerea companiei BP

Experţi londonezi: Tony Blair ar trebui numit la conducerea companiei BP (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit experţilor, numirea lui Tony Blair în funcţia de preşedinte al BP ar fi primul pas spre salvarea companiei după poluarea Golfului Mexic, dată fiind popularitatea pe care fostul premier britanic o are în Statele Unite şi legăturile acestuia cu BP.

"Oricine l-a văzut pe directorul general Tony Hayward încercând să convingă în cursul audierilor din Congresul SUA şi-ar fi dat seama că este nevoie de creşterea abilităţilor de comunicare cu aproximativ 1.000 de sută", explică specialistul britanic Matthew Lynn.

"Este vorba de o criză politică, deci, de ce să nu fie ales un politician?", se întreabă Lynn, în timp ce brokerii pariază deja că Tony Blair îl va înlocui pe preşedintele BP, Carl-Henric Svanberg.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici