Explozie în capitala Afganistanului: Cel puţin patru morţi şi numeroşi răniţi, în urma unui atentat cu bombă

  • O bombă a explodat într-o moschee din capitala Afganistanului
  • Cel puţin patru persoane au murit, iar altele au fost rănite
  • Atentatul nu a fost încă revendicat, dar ar putea fi opera insurgenţilor talibani sau a filialei afgane a reţelei teroriste Stat Islamic
202 afișări
Imaginea articolului Explozie în capitala Afganistanului: Cel puţin patru morţi şi numeroşi răniţi, în urma unui atentat cu bombă

Sursa FOTO: Profimedia

Cel puţin patru persoane au murit, iar altele au fost rănite într-un atentat produs vineri într-o moschee din Kabul, anunţă Ministerul de Interne din Afganistan, citat de agenţia de presă Reuters.

"Un dispoztiv plasat în interiorul Moscheii Shir Shah-E-Suri a explodat în cursul rugăciunii de vineri", a comunicat Ministerul afgan de Interne.

Clericul moscheii şi alte trei persoane au fost ucise în atentat. Numeroase alte persoane au fost rănite, precizează Ministerul de Interne de la Kabul.

Atentatul nu a fost încă revendicat, dar ar putea fi opera insurgenţilor talibani sau a filialei afgane a reţelei teroriste Stat Islamic.

Statele Unite încearcă să medieze procesul de pace dintre Administraţia de la Kabul şi Mişcarea insurgenţilor talibani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici