EXPLOZIE la Boston: Încă două dispozitive explozive, depistate şi dezamorsate

Încă două dispozitive explozive au fost depistate în Boston şi au fost dezamorsate, anunţă surse din cadrul serviciilor de intervenţie citate de CNN.

1128 afișări
Imaginea articolului EXPLOZIE la Boston: Încă două dispozitive explozive, depistate şi dezamorsate

EXPLOZIE la Boston: Încă două dispozitive explozive, depistate şi dezamorsate

Sursele citate nu au oferit detalii despre zonele în care au fost depistate celelalte două dispozitive explozive, dar două hoteluri din apropriere au fost evacuate după exploziile de la maraton.

Cel puţin trei oameni au murit în exploziile produse la maratonul din Boston, alte 22 fiind rănite, afirmă surse citate de Fox News, precizând că unele victime au membre amputate.

Conform unei surse citate de Fox News, trei cadavre au ajuns la morga unuia dintre spitalele din Boston.

Autorităţile americane nu au stabilit încă dacă exploziile produse la maratonul din Boston au fost accidentale sau este vorba de un atac terorist. "Au fost mai multe explozii; la faţa locului s-au deplasat serviciile de intervenţie. Nu ştim exact câte persoane au fost rănite", a declarat purtătorul de cuvânt al Departamentului poliţiei din Boston.

Două explozii au avut loc luni în apropierea liniei de sosire a maratonului din Boston, cartierul general al organizatorilor fiind închis din cauza incidentului.

Hotelul Fairmount Copley Plaza în care este cartierul general al evenimentului sportiv a fost închis ca urmare a incidentului. La locul incidentului au sosit zeci de ambulanţe şi vehicule ale serviciilor de securitate.

Maratonul din Boston a fost organizat cu ocazia Zilei Patrioţilor, marcată în a treia zi de luni din aprilie începând cu anul 1897.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici