Explozie la sediul central din Germania al reţelei de supermarketuri Lidl. Bilanţ: Cel puţin trei răniţi

  • O explozie a avut loc la sediul central al companiei Lidl, în orăşelul german Neckarsulm
  • Cel puţin trei persoane au fost rănite în deflagraţie
  • Autorităţile germane încearcă să afle motivul atacului
  • Cel mai probabil a explodat o scrisoare-capcană sau un pachet-capcană
5736 afișări
Imaginea articolului Explozie la sediul central din Germania al reţelei de supermarketuri Lidl. Bilanţ: Cel puţin trei răniţi

BREAKING NEWS: Explozie la sediul central al companiei Lidl. Cel puţin trei răniţi

Un dispozitiv artizanal a explodat, miercuri după-amiază, la sediul central al reţelei de supermarketuri Lidl, în Germania, cel puţin trei persoane fiind rănite, afirmă surse din cadrul serviciilor de intervenţie.

Explozia a avut loc în oficiul poştal al sediului central al companiei Lidl, situat în orăşelul Neckarsulm, în landul Baden-Württemberg, la circa 60 de kilometri nord de oraşul Stuttgart.

Potrivit unor surse din cadrul serviciilor de intervenţie citate de publicaţia Der Spiegel şi de postul Südwestrundfunk, cel mai probabil a explodat o scrisoare-capcană sau un pachet-capcană. Trei persoane au fost rănite în deflagraţie.

Toate persoanele aflate în clădire au fost evacuate. Autorităţile germane încearcă să afle cauza exactă a exploziei şi motivul atacului.

Incidentul intervine după ce marţi a avut loc o explozie la o fabrică a companiei alimentare Wild, în orăşelul Eppelheim, tot în landul german Baden-Württemberg. Un angajat a fost rănit după explozia unui colet-capcană.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici