Explozie puternică în Londra, la o staţie de metrou. Numărul victimelor, necunoscut deocamdată VIDEO

  • O explozie puternică a izbucnit în sudul Londrei la staţia de metrou Elephant & Castle.
  • Cauzele exploziei şi numărul victimelor nu au fost încă raportate.
17370 afișări
Imaginea articolului Explozie puternică în Londra, la o staţie de metrou. Numărul victimelor, necunoscut deocamdată VIDEO
100 de pompieri acţionează la faţa locului. Martorii spun că au văzut o explozie puternică. 
 

 

 

 

Reţeaua locală de transport a transmis că circulaţia trenurilor a fost întreruptă din cauza incidentului.
 
Incendiul de la staţia de metrou Elephant & Castle presupune sistarea activităţii de transport în zona respectivă”, informează reprezentanţii Network Rail. În consecinţă, trenurile care fac legătura între London Blackfriars şi Denmark Hill / Herne Hill pot fi anulate. De asemenea, cursele pot suferi întârzieri”, au pus autorităţile londoneze. 
 
 
Într-un tweet, brigada de pompieri a spus „Vă rugăm să evitaţi zona.”
 
Filmările postate de către martori arată un fum puternic dinspre staţia Elephant and Castle.
 
Sara Scarpa locuieşte în imobilul Hurlock Heights din apropiere şi a spus că fumul şi zgomotul exploziei au ajuns la fereastra ei. „Am deschis fereastra pentru o secundă, deoarece auzeai oameni strigând şi miroseam ceva foarte, foarte puternic”, a spus ea. „Fumul începea să se stingă ... am auzit o explozie şi acum a început din nou.
 
Incendiul ar fi început în garajele din apropierea metroului, au declarat pompierii din Londra.
 
O purtătoare de cuvânt a serviciului de pompieri a declarat că incendiul a fost raportat pentru prima dată la 13:43 luni, iar gara a fost închisă.
 
Thameslink a spus că toate liniile prin Elephant şi Castle au fost blocate din cauza incendiului.
 
Serviciile dintre St Albans şi Sutton şi Blackfriars şi Sevenoaks din Londra sunt afectate.
 
Thameslink a spus într-un tweet: „Va trebui să utilizaţi o rută alternativă pentru a vă finaliza călătoria şi ar trebui să acordaţi mult timp suplimentar pentru a vă finaliza călătoria. Pentru a vă menţine în mişcare, vă puteţi folosi biletul pe: autobuze londoneze între London Blackfriars, Denmark Hill şi Loughborough Junction, metrou londonez şi trenuri de sud-est între Londra Victoria, Peckham Rye, Nunhead şi London Bridge către Sevenoaks.”

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
explozie londra

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici