Explozie PUTERNICĂ la o fabrică din Rusia: Cel puţin 38 persoane au fost rănite/ UPDATE: Cel puţin două persoane sunt date dispărute | VIDEO

Cel puţin 38 de persoane au fost rănite în urma exploziei care s-a produs sâmbătă la o fabrică de explozibili din localitatea Dzerzhinsk, aflat în Rusia centrală, au informat surse din cadrul Ministerului rus al Sănătăţii, relatează agenţia Dpa. Autorităţile locale au declarat stare de urgenţă în regiune.

1663 afișări
Imaginea articolului Explozie PUTERNICĂ la o fabrică din Rusia: Cel puţin 38 persoane au fost rănite/ UPDATE: Cel puţin două persoane sunt date dispărute | VIDEO

Cel puţin 15 persoane au fost rănite în urma unei deflagraţii la o fabrică din Rusia

UPDATE: Cel puţin două persoane dispărute în urma exploziei la o fabrică din Rusia

Cel puţin două persoane au fost date dispărute în urma exploziei care s-a produs sâmbătă la o fabrică de explozibili din localitatea Dzerzhinsk, aflat în Rusia centrală, a informat agenţia RIA, citată de Reuters.

"Din ce cunoaştem, două persoane au dispărut", a declarat guvernatorul adjunct Dmitry Krasnov.

Cel puţin 22 de persoane au fost rănite în urma incidentului.

Dzerzhinsk se află în apropierea oraşului Nizhny Novgorod, care este la aproximativ 400 de kilometri la est de Moscova.

Înfiinţat în timpul regimului sovietic, Institul Kristall este unul dintre cei mari dezvoltatori de tehnologie explozibiliă din Rusia.

O parte din clădire, unde a avut loc exploziile, a fost parţial distrusă în urma izbucnirii unui incendiu.

"Mai multe explozii au avut loc la fabrica Kristall pentru explozibili. Informaţiile privind victimele sunt verificate", a informat sursa.

Taguri:
rusia,
fabrică,
explozie

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici