Expoziţie la Moscova şi Londra - Putin întruchipându-i pe Batman, Moş Crăciun sau Buddha - FOTO, VIDEO

Imagini înfăţişându-l pe liderul rus Vladimir Putin în pielea unor celebre personaje ale lumii - Batman, Buddha sau James Bond - au fost expuse, marţi, la Moscova şi la Londra, în onoarea zilei de naştere a celebrului politician, transmite AFP.

359 afișări
Imaginea articolului Expoziţie la Moscova şi Londra - Putin întruchipându-i pe Batman, Moş Crăciun sau Buddha - FOTO, VIDEO

Expoziţie la Moscova şi Londra - Putin întruchipându-i pe Batman, Moş Crăciun sau Buddha (Imagine: Facebook)

Expoziţia Putin Universe (Universul Putin) a fost organizată de un grup de fani ai liderului de la Kremlin, care l-au portretizat în chip de Batman, Neo din Matrix, James Bond, Salvador Dali, Confucius, Moş Crăciun, Mahatma Ghandi sau chiar Buddha. 

"Personalitatea lui Vladimir Putin este întruchiparea eroismului, corectitudinii, isteţimii, inteligenţei, curajului şi farmecului", susţin organizatorii evenimentului.

"Vrem să îi mulţumim pentru ceea ce face pentru întreaga planetă", a declarat pentru AFP Milos Kojic, un expert politic sârb care a coordonat expoziţia.

Acelaşi grup de fani Putin a organizat anul trecut o expoziţie în care liderul rus era prezentat drept Hercule.

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici