FBI investighează o femeie care ar fi furat un laptop din biroul lui Nancy Pelosi. Aceasta urma să îl vândă Rusiei

  • FBI a menţionat că, potrivit unei noi declaraţii, există posibilitatea ca un laptop să fi fost furat din biroul Preşedintelui Camerei Reprezentanţilor SUA, Nancy Pelosi, pe 6 ianuarie, pentru a fi vândut Rusiei.
  • În acest moment nu există nicio dovadă concretă a acestui fapt, iar FBI spune că această „situaţie rămâne în curs de investigare”.
  • FBI a mai menţionat că Riley June Williams, care ar fi furat laptopul, a fugit şi şi-a şters conturile de pe reţelele de socializare.
1674 afișări
Imaginea articolului FBI investighează o femeie care ar fi furat un laptop din biroul lui Nancy Pelosi. Aceasta urma să îl vândă Rusiei

FBI investighează o femeie care ar fi furat un laptop din biroul lui Pelosi. Aceasta urma să îl vândă Rusiei

În acest caz, o persoană care a spus că este fostul partener al Riley June Williams din Pennsylvania a identificat-o pe aceasta într-un videoclip din interiorul Capitoliului, direcţionând oamenii „la etaj” către biroul lui Pelosi, potrivit unei declaraţii depuse duminică pentru arestarea lui Williams.

Informatorul „a susţinut, de asemenea, că a vorbit cu prietenii lui Williams, care i-au arătat un videoclip cu aceasta, luând un laptop sau un hard disk din biroul lui Pelosi”. Acesta a mai spus că „Williams intenţiona să trimită laptopul unui prieten din Rusia, care trebuia să vândă dispozitivul către SVR, serviciul de informaţii străin al Rusiei”, a scris acesta în declaraţie, potrivit CNN.

Persoana a spus FBI-ului că „transferul laptopului către Rusia a căzut din motive necunoscute şi Williams încă îl mai are sau l-a distrus”, se precizează în declaraţia informatorului.

Williams nu este acuzată de furt. Ea este acuzată doar de intrare violentă sau conduită dezordonată şi intrarea în spaţiul restricţionat al Capitoliului, aceleaşi acuzaţii cu care s-au confruntat mulţi care au luat parte la asediul din acea zi.

Acesta este unul dintre detaliile bizare care apar în avalanşa dosarelor judecătoreşti împotriva persoanelor acuzate că au asaltat Capitoliul.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici