Ferrari a oprit producţia pentru F1 şi pentru maşinile de serie din cauza pandemiei de coronavirus

  • Compania italiană a anunţat că producţia va fi oprită până la data de 27 martie.
  • Fabrica de F1 a companiei Ferrari se află în regiunea Maranello.
  • Nu se cunoaşte încă data la care noul sezon de Formula 1 va debuta
553 afișări
Imaginea articolului  Ferrari a oprit producţia pentru F1 şi pentru maşinile de serie din cauza pandemiei de coronavirus

Ferrari a oprit producţia pentru F1 şi pentru maşinile de serie din cauza pandemiei de coronavirus

Compania Ferrari a anunţat că fabricile de producţie pentru Formula 1 şi pentru maşinile de serie se vor închide până la data de 27 martie.

Compania italiană a adoptat această măsură din cauza faptului că resursele s-au consumat şi, din pricina pandemiei, nu pot reaproviziona.

”Această decizie a fost luată de companie pentru siguranţa angajaţilor şi urmează unui număr mare de măsuri preventive deja implementate de companie pentru a garanta cele mai înalte standarde de sănătate, în lumina pandemiei de COVID-19.

Compania, care a asigurat producţia continuă până în acest moment, în timp ce a prioritizat sănătatea angajaţilor, întâmpină primele probleme serioase în privinţa proviziilor, care nu mai permit o producţie continuă”, a anunţat compania italiană.

Sursă foto: Profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici