FIŞA MEDICALĂ despre starea sa de sănătate "uimitor de excelentă", dictată de Donald Trump medicului

Fostul medic al lui Donald Trump a declarat că o fişă medicală din anul 2015 în care starea de sănătate a politicianului era catalogată drept excelentă a fost dictată în totalitate de actualul preşedinte al Statelor Unite.

1999 afișări
Imaginea articolului FIŞA MEDICALĂ despre starea sa de sănătate "uimitor de excelentă", dictată de Donald Trump medicului

FIŞA MEDICALĂ despre starea de sănătate, dictată de Donald Trump medicului

Medicul Harold Bornstein a explicat, într-un interviu acordat CNN, că scrisoarea medicală din anul 2015, în care starea de sănătate a lui Donald Trump era catalogată drept "uimitor de excelentă", fiind "cea mai sănătoasă persoană care ar fi preşedinte", nu a fost evaluarea sa profesională.

"Domnul Trump a dictat toată scrisoarea medicală", a declarat medicul Harold Bornstein.

Casa Albă nu a făcut încă niciun comentariu pe această temă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici