Flota rusă a acostat la Havana. Sute de cubanezi au vizitat o fregată a ruşilor

  • O flotă a ruşilor a ajuns la Havana.
  • Autorităţile din Rusia susţin că este vorba despre un exerciţiu.
  • Ruşii au acceptat ca o fregată să fie vizitată de civili, cubanezi şi turişti străini.
Urmărește
2049 afișări
Imaginea articolului Flota rusă a acostat la Havana. Sute de cubanezi au vizitat o fregată a ruşilor

Flota rusă a acostat la Havana. Sursa foto: Mediafax Foto

Sute de cubanezi şi turişti au urcat joi la bordul fregatei ruse Gorşkov, parte a flotei de război care a efectuat manevre militare în Oceanul Atlantic, potrivit Sky News.

Autorităţile cubaneze şi ruse au convenit să permită cetăţenilor accesul la nava amiral care a sosit la Havana în această săptămână. Nava este însoţită de submarinul cu propulsie nucleară Kazan şi de două nave logistice, petrolierul Pashin şi remorcherul de salvare Nikolai Chiker.

Flota rusă va sta la Havana până pe 17 iunie, au anunţat autorităţile cubaneze.

Ministerul rus al Apărării a transmis că exerciţiile efectuate de flota sa au ca scop simularea atacurilor cu rachete împotriva altor nave.

Oficialii americani au spus că vor urmări îndeaproape fiecare mişcare a navelor militare ruse.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
havana,
flotă,
ruşi

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici