Focar de COVID-19 la bordul navei de croazieră Carnival, plecată de la Miami, la Seattle

Unii dintre pasagerii navei de croazieră Carnival, plecată de la Miami, la Seattle sunt în carantină după apariţia unui focar de COVID-19 la bordul navei, potrivit CBS News.

2257 afișări
Imaginea articolului Focar de COVID-19 la bordul navei de croazieră Carnival, plecată de la Miami, la Seattle

Sursa Foto - Hepta

Carnival nu a spus câţi dintre cei aproximativ 2.100 de pasageri de la bord au fost infectaţi. Focarul a apărut în timpul călătoriei navei între Miami, de unde a plecat nava luna trecută, şi Seattle, unde a sosit marţi.

La acostare, toţi pasagerii infectaţi au fost mutaţi la hoteluri din zonă pentru izolare.

Darren Siefertson, care a fost pe şapte nave de croazieră din august, s-a numărat printre cei care au fost depistaţi pozitiv. El nu este mulţumit de modul în care au fost gestionate lucrurile.

„Am stat literalmente în această cameră timp de şase zile, fără serviciu telefonic, nu răspundeau la telefon”, a declarat Siefertson pentru CBS News.

Siefertson spune că partenerul său de călătorie şi colegul său de cameră au rămas cu el în cameră, în ciuda faptului că testul a fost negativ, şi că o listă cu numele şi numerele de cabină ale pasagerilor care aveau virusul a fost afişată lângă lifturi.

Carnival menţionează că au fost vaccinaţi călătorii şi testaţi înainte de îmbarcare. Într-o declaraţie pentru CBS News, compania a spus: „Protocoalele noastre de sănătate şi siguranţă depăşesc liniile directoare ale CDC" şi „măsuri suplimentare au fost implementate în timpul călătoriei". Dar acest lucru nu aduce prea multă consolare pasagerilor precum Siefertson. „Din nefericire, această navă a fost atât de nepregătită şi atât de prost gestionată încât mulţi dintre noi au avut mult de suferit", a spus el.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici