Fondatorul American Apparel, acuzat că şi-a obligat o angajată să întreţină acte sexuale cu el

Fondatorul lanţului de magazine de haine American Apparel, Dov Charney, a fost dat în judecată de o fostă angajată care susţine că, pe când avea 18 ani, a fost obligată să întreţină acte sexuale în mod repetat cu el, relatează The Independent.

41 afișări
Imaginea articolului Fondatorul American Apparel, acuzat că şi-a obligat o angajată să întreţină acte sexuale cu el

Fondatorul American Apparel, acuzat că şi-a obligat o angajată să întreţină acte sexuale cu el (Imagine: Mediafax Foto)

Dov Charney (42 de ani) este acuzat că a forţat-o pe tânără să întreţină acte sexuale cu el pe o perioadă de opt luni.

Irene Morales, acum în vârstă de 20 de ani, cere în instanţă daune de 260 de milioane de dolari, de trei ori valoarea pe piaţă a întregii companii, care recent a fost în prag de familent.

Ea a spus că s-a angajat ca vânzătoare la unul din magazinele companiei când avea 17 ani şi că, în scurt timp, când a împlinit 18 ani, Charney a promovat-o în funcţia de manager de magazin.

Ulterior, afaceristul a invitat-o la el acasă, unde ar fi forţat-o să îi facă sex oral şi apoi a ţinut-o sechestrată timp de mai multe ore, obligând-o să întreţină şi alte acte sexuale cu el.

Tânăra susţine că astfel de episoade au avut loc de-a lungul a opt luni, până când şi-a dat demisia.

Charney a refuzat să comenteze subiectul, firma American Apparel lansând un comunicat de presă în care afirmă că Morales a părăsit compania fără a depune vreo plângere şi că în scrisoarea de demisie îşi exprima recunoştinţa pentru "experienţa pozitivă" avută la locul de muncă.

Comunicatul de presă nu confirmă, dar nici nu infirmă, existenţa unei relaţii sexuale între Morales şi Charney.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici