Forţele Navale iraniene au capturat pentru scurt timp un petrolier, în apropierea Strâmtorii Hormuz

  • Forţele Navale iraniene sunt acuzate că au capturat pentru scurt timp un petrolier
  • Oficial militar american: Incidentul a avut loc joi, în apropierea Strâmtorii Hormuz
  • Militari din cadrul Forţelor Navale iraniene au sechestrat cinci ore un petrolier sub pavilion liberian
3514 afișări
Imaginea articolului Forţele Navale iraniene au capturat pentru scurt timp un petrolier, în apropierea Strâmtorii Hormuz

Sursa foto: www.sabah.com.tr

Militari din cadrul Forţelor Navale iraniene au capturat pentru scurt timp, joi, un petrolier sub pavilion liberian, în apropierea Strâmtorii Hormuz, în contextul tensiunilor dintre Iran şi SUA, afirmă un oficial militar american citat de agenţia Associated Press.

Comandamentul Central american (CENTCOM) a difuzat imagini care surprind membri ai Forţelor Navale iraniene coborând dintr-un elicopter la bordul navei MT Vila, în largul Emiratelor Arabe Unite, în apropierea Strâmtorii Hormuz.

Petrolierul sub pavilion liberian a fost cinci ore sub controlul Forţelor Navale iraniene, după care a fost eliberat, conform declaraţiilor unui oficial militar american, sub protecţia anonimatului. La operaţiune au participat şi două nave militare iraniene.

Autorităţile iraniene nu au făcut niciun comentariu pe această temă, în contextul tensiunilor dintre Iran şi Statele Unite.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici