Forţele ruse şi cele georgiene, implicate în "lupte aprige" în Osetia de Sud

Forţele ruse de menţinere a păcii şi "unităţile militare georgiene" erau implicate în "lupte aprige" vineri seara la sud de capitala Osetiei de Sud, Ţhinvali, a anunţat comandamentul acestor forţe, citat de RIA Novosti.

10 afișări
Imaginea articolului Forţele ruse şi cele georgiene, implicate în "lupte aprige" în Osetia de Sud

Forţele ruse şi cele georgiene sunt implicate în "lupte aprige" în Osetia de Sud

În total, 12 soldaţi ai forţelor de pace ruse au fost ucişi şi alţi 150 răniţi de tirurile georgiene, vineri, la Ţhinvali, potrivit unui purtător de cuvânt al comandamentului acestor forţe, citat de agenţia Interfax.

Un bilanţ precedent menţiona moartea a zece militari ruşi.

Georgia a preluat controlul aproape în întregime asupra regiunii sale separatiste Osetia de Sud, inclusiv asupra capitalei Ţhinvali, anunţase anterior preşedintele Mihail Saakaşvili.

"Controlăm în totalitate Ţhinvali", precizase el.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici