Zelenski spune că Putin nu va supravieţui în următorii 10 ani. Fost spion britanic: ,,Putin va fi înlăturat de la putere în 2024"

  • Fostul spion britanic care a scris un dosar despre Donald Trump şi implicarea Rusiei în alegerile din SUA susţine că Vladimir Putin va pierde puterea „în următorul an”.
  • Zelenski: ,,Putin nu va supravieţui în următorii 10 ani, iar războiul din Ucraina nu va dura 30 ani".
  • Anterior, au apărut zvonuri că Putin este bolnav de cancer, parkinson sau că are o afecţiune neurologică .
984 afișări
Imaginea articolului Zelenski spune că Putin nu va supravieţui în următorii 10 ani. Fost spion britanic: ,,Putin va fi înlăturat de la putere în 2024"

Zelenski: ,,Putin nu va supravieţui în următorii 10 ani" 

Vladimir Putin nu va supravieţui zece ani, a susţinut liderul ucrainean Volodimir Zelenski. Preşedintele ucrainean respinge ideea că războiul ar putea dura 30 de ani.

Vorbind pentru TV Globo din Brazilia, Zelenski s-a grăbit să respingă afirmaţiile că conflictul ar putea încetini până la un război epuizant de uzură.

El a spus: „Nu se poate. Putin nu va trăi atâţia ani. El nu a luptat în Siria în ritmul în care se luptă cu noi. De aceea nu va rezista 30 de ani. El nu va exista, va muri!". 

ZelenskI a prognozat că un Putin bolnav, acum în vârstă de 70 de ani, „nu va supravieţui nici măcar peste zece ani”.

El a spus că războiul de lungă durată din Siria a fost o tragedie, dar agresiunea Rusiei în Ucraina este purtat la o scară diferită.

„Nu cred că lumea s-a unit destul în jurul tragediei siriene. Cred că a fost o greşeală. Şi este întotdeauna o mare greşeală când lumea crede că războiul este undeva departe. Nu cred că este eroismul meu ce a unit ţările care ne ajută astăzi". 

Fost agent MI6: ,,Putin nu va mai fi în viaţă în 2024" 

Christopher Steele, care a condus biroul pentru Rusia la MI6 din Londra între 2006 şi 2009, a declarat pentru Sky News că Occidentul trebuie să „se pregătească pentru sfârşitul erei Putin ” .

Fracturile controlului preşedintelui rus au fost expuse în timpul rebeliunii Wagner. Steele crede că Putin, având vârsta de 70 ani, va muri de la vreo afecţiune.

Într-o altă variantă, el susţine că va fi asasinat ori va sfârşi înlăturat de la putere de către elitele nemulţumite de rezultatele războiului ruso-ucrainean prelungit de nouă ani. 

De la începerea bombardării Ucrainei din 2022, au circulat zvonuri despre starea de sănătate a lui Putin, inclusiv că este grav bolnav de cancer.

Geraschenko: ,,Putin are sosii". 

Şefii serviciilor de informaţii ucrainene au dezvăluit că adevăratul Vladimir Putin care a condus Rusia între anii 2000 şi 2008 ar putea fi mort demult. Acum nu este decât o figură simbolică menţinută în viaţă de câteva sosii pentru ca elitele de oligarhi şi FSB să-şi impună autoritatea asupra populaţiei ruse, dar şi pentru a intimida occidentul.  

Kirill Budanov, şeful Direcţiei principale de informaţii a Ministerului Apărării al Ucrainei, declară într-un interviu cu jurnalista Natalya Moseychuk, că preşedintele rus Vladimir Putin are cel puţin trei dubluri, cu comportamente, gesturi şi înălţimi diferite.

Anton Geraschenko,  consilier ucrainean, a susţinut într-o postare de pe platforma de socializare X că liderul rus care a vizitat Sevastopolul în martie 2023 nu era cel real, însă analiştii de ştiri false i-au dezminţit informaţia.

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici