Fosta şefă de campanie a lui Hillary Clinton, angajată de Obama

Candidatul democrat la alegerile prezidenţiale, Barack Obama, a angajat-o pe fosta şefă de campanie a lui Hillary Clinton, Patti Sois Doyle, în propria echipă pe care o consolidează în perspectiva scrutinului din noiembrie, a anunţat, luni, directorul său de campanie, citat de AFP.

44 afișări
Imaginea articolului Fosta şefă de campanie a lui Hillary Clinton, angajată de Obama

Fosta şefă de campanie a lui Hillary Clinton, angajată de Obama (Imagine: Mediafax/AFP)

Patti Solis Doyle, care a părăsit echipa senatorului de New York în februarie, va coordona echipa viitorului candidat pentru funcţia de vicepreşedinte desemnat de Obama.

Angajarea sa ar putea relansa speculaţiile privind desemnarea lui Hillary Clinton în tandemul prezidenţial al lui Obama, deşi fosta Prima Doamnă şi Doyle nu şi-au mai vorbit de luni de zile iar senatorul de New York a declarat că nu este interesată de acest post.

Patti Doyle se numără printre cele 15 schimbări operate în echipa de campanie a lui Obama, anunţate luni de David Plouffe, directorul său de campanie.

Obama va beneficia, de asemenea, de serviciile lui Stephanie Cutter, fost purtător de cuvânt al lui John Kerry în timpul candidaturii sale pentru Casa Albă în 2004, care va conduce echipa posibilei viitoare Prime Doamne, Michelle Obama.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici