VIDEO | Fostul antrenor personal al judecătoarei Ruth Bader Ginsburg face flotări în memoria acesteia

  • Pentru a onora memoria fostei judecătoare a Curţii Supreme de Justiţie a SUA, fostul antrenor personal al lui Ruth Bader Ginsburg a făcut mai multe flotări.
  • Amy Coney Barrett urmează să o înlocuiască pe Ruth Bader Ginsburg.
  • Nominalizarea lui Donald Trump a fost criticată de Joe Biden.
821 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Fostul antrenor personal al judecătoarei Ruth Bader Ginsburg face flotări în memoria acesteia

Fostul antrenor personal al lui Ruth Bader Ginsburg, judecătoarea de la Curtea Supremă de Justiţie a SUA, a ales să cinstească într-o manieră aparte memoria femeii decedate la vârsta de 87 de ani. 

Bryant Johnson a făcut mai multe flotări la căpătâiul femeii ce a devenit celebră în SUA pentru promovarea drepturilor femeilor. Ginsburg va fi înmormântată zilele viitoare, lângă fostul ei soţ, care a murit în 2010. 

Între timp, Donald Trump a nominalizat-o oficial pe judecătoarea conservatoare Amy Conney Barret pentru a o înlocui pe Ginsburg la Curtea Supremă a Statelor Unite.

Barrett are 48 de ani, este mama a şapte copii, profesor de drept şi magistrat cunoscut pentru convingerile sale religioase tradiţionaliste. 

Nominalizarea lui Trump a fost criticată de Joe Biden. 

Candidatul democrat la funcţia de preşedinte al SUA a cerut Senatului să nu se pronunţe asupra nominalizării judecătoarei Barrett înainte de alegerile din 3 noiembrie.

Dacă Barret va fi confirmată, ceea ce e foarte probabil, judecătorii cu tendinţe conservatoare vor deţine o majoritate de 6-3 în instanţa supremă a SUA. 

Miercuri dimineaţă, la ora 04:00, Aleph News va transmite live prima confruntare a celor doi candidaţi la preşedinţia Statelor Unite. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici