FOTO Accident aviatic la peste 2.000 de metri. Piloţii şi pasagerii au murit

Şapte membri ai serviciilor de securitate au fost ucişi în accidentul unui avion de recunoaştere prăbuşit în provincia Van din estul Turciei, a transmis presa de stat Anadolu.

10489 afișări
Imaginea articolului FOTO Accident aviatic la peste 2.000 de metri. Piloţii şi pasagerii au murit

FOTO Accident aviatic la peste 2000 metri. Piloţii şi pasagerii au murit

Joi, Ministrul de Interne a anunţat tragicul accident, avionul de recunoaştere prăbuşindu-se în provincia Van, a transmis Anadolu. "Echipele noastre ne-au informat că am pierdut şapte eroi, doi dintre ei fiind piloţi", a declarat Suleyman Soylu, Ministrul de Interne, reporterilor din provincia estică.
 
Avionul decolase de pe aeroportul Van Ferit Melen din vestul ţării la ora locală 18:35 şi avea o misiune de recunoaştere în provinciile Van şi Hakkari.Conform Anadolu, avionul s-a prăbuşit pe Muntele Artos, la o altitudine de 2.200 metri şi şapte persoane au murit în urma accidentului. Doi erau piloţi şi cinci poliţişti.
 
Ca omagiu, guvernatorul proviniciei a postat pe contul oficial de Twitter un mesaj celor şapte eroi şi a transmis condoleanţe familiilor lor. O anchetă a guvernului este în curs de desfăşurare, a adăugat el
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici