FOTO. Imagini apocaliptice în San Francisco. Aşa arăta cerul din zona golfului din cauza incediilor care au devastat zona

  • Bay Area din California s-a trezit miercuri cu o scenă direct de pe Marte, pe fondul fumului de la incendiile care continuă să devasteze această zonă.
  • Cerul portocaliu, şi chiar roşu, a acoperit San Francisco, Oakland şi Berkeley şi a plouat cu cenuşă.
  • Locuitorii au aprins luminile, uitându-se la un cer de culoare ruginie, care a făcut să arate ca noaptea.
5011 afișări
Imaginea articolului FOTO. Imagini apocaliptice în San Francisco. Aşa arăta cerul din zona golfului din cauza incediilor care au devastat zona

FOTO. Imagini de apocalipsă în San Francisco. Aşa arăta cerul din zona golfului din cauza incediilor care au devastat zona

Bay Area din California s-a trezit miercuri cu o scenă direct de pe Marte, pe fondul fumului de la incendiile care continuă să devasteze această zonă.
 
Cerul portocaliu şi chiar roşu a acoperit San Francisco, Oakland şi Berkeley şi a plouat cu cenuşă din cauza focurilor sălbatice dezlănţuite în California.
 
"Când fumul şi cenuşa devin groase aproape de incendii, pot tăia complet lumina soarelui, făcându-l să pară mortul nopţii", a spus meteorologul CNN, Judson Jones.
 
Locuitorii au aprins luminile, uitându-se la un cer de culoare ruginie, care a făcut să arate ca noaptea. Vântul a adus fumul de departe. Focul arde la mai mult de 200 de mile depărtare. Alte locuri, cum ar fi Salem, Oregon, se confruntă cu străluciri apocaliptice similare.
 
Fumul masiv generat de incendiile sălbatice din California au condus la cea mai lungă perioadă de alerte privind calitatea aerului înregistrate în zona Bay Area, cu 25 de zile consecutive de alerte „Spare the Air,” a declarat Erin DeMerritt, purtătorul de cuvânt al departamentului pentru Managementul calităţii aerului din Bay Area, pentru CNN. Recordul anterior a fost de 14 zile consecutive în timpul incediilor de tabără din 2018.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici