FOTO „Paradisul secret” al dictatorului Kim Jong-un. Cum arată proprietatea luxoasă unde liderul Coreei de Nord îşi duce oaspeţii importanţi

Deşi Coreea de Nord este cuprinsă de sărăcie şi foamete,liderul de la Phenian deţine un ”paradis secret” unde îşi distrează oaspeţii, precum fostul baschetbalist cu care este şi prieten, Dennis Rodman, informează Gândul.

6076 afișări
Imaginea articolului FOTO „Paradisul secret” al dictatorului Kim Jong-un. Cum arată proprietatea luxoasă unde liderul Coreei de Nord îşi duce oaspeţii importanţi

FOTO „Paradisul secret” al dictatorului Kim Jong-un. Cum arată proprietatea unde liderul Coreei de Nord îşi duce oaspeţii importanţi (Imagine. Hepta)

Proprietatea lui Kim Jong-un cuprinde terenuri de fotbal, volei, tobogane cu apă, iahturi de milioane de dolari şi petreceri ”ca în Ibiza”.

Presa britanică publică mai multe imagini din satelit cu ”paradisul secret al lui Kim Jong-un” în care se pot observa terenul de fotbal, de baschet, toboganul cu apă, parcul de distracţii, plajele, iahtul de 7 milioane de dolari al dictatorului şi insulele din împrejurimi.

Dennis Rodman, care a vizitat complexul în 2013, spune că s-a simţit ”ca în Ibiza sau Hawaii”. Fostul baschetbalist a precizat că liderul nord-coreean e, practic, unicul locatar al acestui ”paradis”, având însă 50-60 de ajutoare mereu în jurul său, potrivit Gandul.

Conform imaginilor din satelit, complexul se află în apropiere de Wonsan, pe coasta estică a Coreei de Nord.

Portul privat şi ambarcaţiunile dictatorului

VEZI TOATE IMAGINILE AICI.

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici