FOTO | Un bărbat a intrat cu maşina în mai multe persoane în oraşul german Volkmarsen. Cel puţin 10 persoane, printre care şi copii, au fost rănite

  • Potrivit unor surse din presa germană, numărul răniţilor s-ar putea ridica la 15.
  • Conform Poliţiei, bărbatul aflat la volanul autoturismului a fost reţinut.
  • Până acum nu există informaţii dacă incidentul este unul de natură teroristă sau a fost doar un accident.
2214 afișări
Imaginea articolului FOTO | Un bărbat a intrat cu maşina în mai multe persoane în oraşul german Volkmarsen. Cel puţin 10 persoane, printre care şi copii, au fost rănite

FOTO | Un bărbat a intrat cu maşina în mai multe persoane în oraşul german Volkmarsen. Cel puţin 15 persoane, printre care şi copii, au fost rănite

Mai multe persoane, printre care şi copii, au fost rănite după ce un bărbat a intrat cu maşina într-un grup care participa la un carnaval în oraşul Volkmarsen din Germania, potrivit Deutsche Welle. Şoferul autoturismului a fost reţinut.

Cel puţin zece persoane, printre care mai mulţi copii, au fost rănite astăzi după ce o maşină a intrat în mulţime în timpul unui carnaval din oraşul german Volkmarsen, informează Deutsche Welle, care citează presa locală.

Potrivit unor surse din presa germană, numărul răniţilor s-ar putea ridica la 15.

Conform Poliţiei, bărbatul aflat la volanul autoturismului a fost reţinut.

Până acum nu există informaţii dacă incidentul este unul de natură teroristă sau a fost doar un accident.

Poliţie: 30 de răniţi în atacul cu vehicul produs în Germania
 
Treizeci de persoane au fost rănite, unele fiind în stare gravă, în urma atacului cu vehicul care a vizat luni participanţii unui carnaval organizat în Germania, anunţă autorităţile, citate de publicaţia Bild.
 
Potrivit Poliţiei, 30 de persoane au fost rănite, iar şapte sunt în stare gravă, una prezentând risc vital.
 
Autorităţile au exclus ipoteza unui atac cu caracter terorist şi încearcă să afle circumstanţele incidentului.
 
Potrivit unor surse din cadrul comisiei de anchetă, suspectul este un cetăţean german în vârstă de 29 de ani care era în stare de ebrietate.
 
Individul a intrat cu un autoturism în persoane care participau la carnavalul organizat în orăşelul Volkmarsen. Ancheta este coordonată de Procuratura din Frankfurt.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici