FOTO, VIDEO ISTANBUL: Un elicopter s-a PRĂBUŞIT după ce a lovit un turn de televiziune. Patru dintre victime sunt cetăţeni RUŞI

Cel puţin cinci persoane au murit după ce un elicopter s-a prăbuşit pe o autostradă din Istanbul. Aparatul a lovit anterior un turn de televiziune, relatează The Independent. Ministerul de Externe din Rusia a confirmat moarte a patru cetăţeni ruşi în urma prăbuşirii unui elicopter la periferia oraşului turc Istanbul, informează Tass.

6405 afișări
Imaginea articolului FOTO, VIDEO ISTANBUL: Un elicopter s-a PRĂBUŞIT după ce a lovit un turn de televiziune. Patru dintre victime sunt cetăţeni RUŞI

FOTO, VIDEO ISTANBUL: Un elicopter s-a PRĂBUŞIT după ce a lovit un turn de televiziune. Patru dintre victime sunt cetăţeni RUŞI

UPDATE 14:12  Rusia confirmă moartea a patru cetăţeni ruşi, în urma prăbuşirii elicopterului din Istanbul

”Turcia, cinci cetăţeni, inclusiv patru ruşi au murit, în vreme ce alte două persoane au fost rănite după ce un elicopter s-a prăbuşit în Istanbul”, a transmis Ministerul de Externe pe Twitter.

Un elicopter ce transporta şapte persoane, inclusiv patru ruşi, s-a lovit de un turn de televiziune situat într-o periferie a Istanbulului.

Printre pasageri se afla şi Salin Ozen, membru al unui comitet de conducere a filialei ruse a companiei Vitra, furnizor de sisteme pentru amenajarea spaţiilor comerciale şi industriale.

Potrivit biroului de presă al Grupului Eczacibasi, din care făcea parte compania Vitra, printre pasageri se aflau Alexander Vanin, Igor Kochergin, Lyudmila Chuprova şi Yelena Badragan.

Elicopterul a plecat de pe aeroportul Ataturk la ora 11.16 (ora României) şi a lovit turnul de televiziune din districtul Buyukcekmece, la doar cinci minute după decolare.

Un elicopter s-a PRĂBUŞIT pe o autostradă din Istanbul după ce a lovit un turn de televiziune: Cel puţin cinci oameni au murit 

Potrivit agenţiei de ştiri Dogan, la bordul elicopterului se aflau doi piloţi, patru cetăţeni străini şi o persoană de naţionalitate turcă.

Elicopterul s-a prăbuşit la marginea unei autostrăzi din cartierul Buyukcekmece.

Hasan Akgun, primarul cartierului Buyukcekmece din Istanbul, a declarat pentru postul de televiziune NTV că observat cinci cadavre la locul accidentului.

Bucăţi din elicopter au fost împrăştiate pe autostradă, dar şi în jurul acesteia.

”A lovit turnul şi s-a prăbuşit în timp ce se învârtea”, a declarat un martor ocular.

Autostrada unde s-a prăbuşit elicopterul a fost închisă.

 

 

 

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici