Fotografii nemaivăzute cu fiicele lui Putin, publicate de un oligarh fugar supranumit „bancherul Kremlinului“

  • Imagini publicate online de un oligarh fugar le arată pe presupusele fiice ale lui Vladimir Putin.
  • Liderul de la Kremlin nu a vorbit niciodată despre fiicele lui.
  • Fotografiile ar fi fost făcute prin anii 2000.
19205 afișări
Imaginea articolului Fotografii nemaivăzute cu fiicele lui Putin, publicate de un oligarh fugar supranumit „bancherul Kremlinului“

Fotografii nemaivăzute cu fiicele lui Putin publicate de un oligarh fugar, numit „bancherul Kremlinului“

Fotografii nemaivăzute cu presupusele fiice ale preşedintelui Vladimir Putin au apărut în arhivele unui oligarh fugar, cândva numit „bancherul lui Putin“, scrie themoscowtimes.com.

Serghei Pugachev, în vârstă de 57 de ani, este cunoscut ca fiind cel care l-a ajutat pe Putin în campania prezidenţială din 1999. A devenit cetăţean francez un deceniu mai târziu şi a părăsit Rusia în 2011, în urma crizei financiare din 2008.

Mai multe fotografii publicate pe site-ul lui Pugachev înfăţişează două tinere identificate drept „Katerina şi Mariya Putina”. Mai multe voci din Rusia au identificat-o pe Katerina, care acum poartă numele de familie Tikhonova, drept fiica cea mică a lui Putin, şi pe Maria, fosta Faassen şi acum Vorontsova, drept fiica cea mare.

Descrierile fotografiilor sugerează că ar fi fost făcute la casa de vacanţă a lui Pugachev şi la Kremlin, prin anii 2000.

Putin, divorţat din 2013, a evitat în repetate rânduri întrebările privind familia sa. Nu a confirmat şi nu a negat niciodată legăturile sale cu  Vorontsova şi Tikhonova. De asemenea, niciuna din ele nu a confirmat că este fiica lui Putin.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici