Fragmente care ar putea aparţine avionului Boeing 777 dispărut, găsite în Golful Bengal

O companie australiană a localizat fragmente care ar putea aparţine avionului Boeing 777 al Malaysia Airlines în Golful Bengal, în largul Bangladeshului, autorităţile malaysiene verificând resturile metalice, informează CBS.

35668 afișări
Imaginea articolului Fragmente care ar putea aparţine avionului Boeing 777 dispărut, găsite în Golful Bengal

Fragmente care ar putea aparţine avionului Boeing 777 dispărut, găsite în Golful Bengal (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Guvernul Malaysiei a confirmat marţi că autorităţile analizează informaţiile oferite de compania australiană GeoResonance.

Angajaţii companiei au găsit fragmente care ar aparţine unui avion comercial în partea de nord a Golfului Bengal, în largul coastelor statului Bangladesh, la mii de kilometri de zona din Oceanul Indian unde s-au concentrat până acum căutările.

În cursul căutărilor Cursei MH370, compania GeoResonance a căutat elemente materiale din care este construit un avion de tip Boeing 777: aluminiu, titan, cupru, oţel, resturi de combustibil şi alte substanţe. "Compania a descoperit o astfel de concentraţie de elemente într-o zonă din Golful Bengal", informează un comunicat oficial.

Avionul Boeing 777 avea 239 de oameni la bord şi urma să zboare din Kuala Lumpur (Malaysia) spre Beijing (China). Pe baza unor imagini filmate prin satelit, autorităţile malaysiene au stabilit că avionul s-a prăbuşit în sudul Oceanului Indian şi că nu există supravieţuitori.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici