Franţa a dejucat un complot terorist care viza zone din Paris

Militanţi islamişti arestaţi în Franţa intenţionau comiterea unor atentate pe 1 decembrie, în regiunea Paris, afirmă surse din cadrul anchetei citate de site-ul agenţiei Reuters.

634 afișări
Imaginea articolului Franţa a dejucat un complot terorist care viza zone din Paris

Franţa a dejucat un complot terorist care viza zone din Paris (Imagine: AFP/ Mediafax foto)

Potrivit unor oficiali din cadrul serviciilor de informaţii, teroriştii intenţionau să atace în suburbia pariziană Levallois-Perret, la cartierul general al Poliţiei din Quai des Orfevres şi la o instanţă judiciară.

În vizorul teroriştilor erau şi zone comerciale de pe buleradul Champs Elysees, precum şi parcul de distracţii Disneyland Paris.

Cinci islamişti au fost arestaţi în acest caz în urmă cu câteva zile.

Peste 230 de oameni au murit în atacuri teroriste comise în Franţa în ultimii doi ani.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici