Franţa: Sute de călători, evacuaţi dintr-un tren de mare viteză din cauza unui colet suspect

Un tren de mare viteză Thalys care făcea legătura între Bruxelles şi Paris a fost oprit joi în localitatea franceză Wannehain, situată în apropierea frontierei cu Belgia, între 250 şi 300 de călători fiind evacuaţi din cauza unui colet suspect.

210 afișări
Imaginea articolului Franţa: Sute de călători, evacuaţi dintr-un tren de mare viteză din cauza unui colet suspect

Franţa: Sute de călători, evacuaţi dintr-un tren de mare viteză din cauza unui colet suspect (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Trenul a fost plasat pe o linie secundară la ora 11.15 (12.15 ora României), iar echipele pirotehnice au ajuns în jurul orei 12.30 (13.30, ora României).

"Fie coletul va fi scos şi trenul îşi va putea continua cursa, fie va fi adusă altă garnitură pentru preluarea călătorilor", a explicat un purtător de cuvânt al Jandarmeriei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici