Fratele atentatorului sinucigaş din Manchester, eliberat din arest

Fratele atentatorului sinucigaş de la Manchester Arena a fost eliberat din arest, fără nicio acuzaţie împotriva sa, a anunţat marţi poliţia britanică, informează The Associated Press.

242 afișări
Imaginea articolului Fratele atentatorului sinucigaş din Manchester, eliberat din arest

Ismail Abedi, fratele atacatorului Salman Abedi, a fost reţinut în Manchester la o zi după atentat. Poliţia din Manchester a precizat că zece persoane rămân în arest, fiind investigate în legătură cu atacul din sala de concerte.

Tatăl atentatorului sinucigaş, Ramadan Abedi, dar şi Hashem Abedi, fratele mai mic al bărbatului suspectat de comiterea atacului terorist, au fost reţinuţi la Tripoli, pe 24 mai.

Ramadan Abedi a venit cu soţia şi cei patru copii - trei băieţi şi o fată - în Marea Britanie din Libia în 1993, locuind în sudul oraşului Manchester, dar s-a întors la Tripoli în 2008, cu majoritatea familiei sale. Salman şi unul dintre fraţi au rămas în Manchester pentru a-şi termina studiile.

Britanicul cu origini libiene Salman Abedi, în vârstă de 22 de ani, a comis atacul sinucigaş din sala de concerte Manchester Arena, pe 22 mai, în urma căruia 22 de persoane au fost ucise şi alte 116 au fost rănite. Organizaţia teroristă Stat Islamic a revendicat atentatul.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici