Frattini se va întâlni cu liderii comunităţii rome din Europa

Vicepreşedintele Comisiei Europene, Franco Frattini, a anunţat joi că se va întâlni, săptămâna viitoare, cu reprezentanţi ai comunităţii rome, cărora la va da asigurări cu privire la sprijinul CE pentru eliminarea "discriminării" în Europa, relatează agenţia Europa Press, în pagina electronică.

1 afișare
Imaginea articolului Frattini se va întâlni cu liderii comunităţii rome din Europa

Frattini se va întâlni cu liderii comunităţii rome din Europa

Anunţul a fost făcut de serviciul de presă al biroului lui Frattini, după o serie de critici formulate la adresa comisarului, în Parlamentul European.

"Comisia nu este dispusă să tolereze nici o formă de discriminare sau intoleranţă faţă de cetăţenii UE, dar în acelaşi timp va proteja statele care-şi protejează în mod legitim cetăţenii", a declarat comisarul european, citat de site-ul agenţiei italiene Apcom.

"Sper să-i întâlnesc pe reprezentanţii comunităţii rome, săptămâna viitoare, pentru a-i asigura de susţinerea mea şi a le comunica obiectivul Comisiei de a combate discriminarea la care ei sunt supuşi, în Europa", a adăugat Frattini, potrivit aceleiaşi surse.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici