FRIGUL CONTINUĂ SĂ FACĂ VICTIME: 43 de oameni au murit, în Ucraina, din cauza gerului

Valul de frig din Ucraina s-a soldat cu moartea a cel puţin 43 de persoane în ultimele şase zile, 13 persoane murind în ultimele 24 de ore, anunţă Ministerul ucrainean pentru Situaţii de Urgenţă.

179 afișări
Imaginea articolului FRIGUL CONTINUĂ SĂ FACĂ VICTIME: 43 de oameni au murit, în Ucraina, din cauza gerului

Valul de frig din Ucraina a provocat moartea a 43 de persoane (Imagine: Ovidiu Iordachi/Mediafax Foto)

"Conform informaţiilor preliminare, decesele au fost provocate de hipotermie", precizează Ministerul.

Corpurile a 28 de persoane au fost găsite pe străzi.

Peste 850 de ucraineni au necesitat îngrijiri medicale din cauza degerăturilor sau hipotermiei, iar 720 au fost spitalizaţi.

Peste 3.200 de şcoli au fost închise din cauza frigului în 16 regiuni din ţară.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici