Funeraliile Reginei Elisabeta a II-a: un imens cortegiu va trece prin centrul Londrei

Un imens cortegiu va trece miercuri prin centrul Londrei în cadrul funeraliilor Reginei Elisabeta a II-a. Sicriul reginei va fi mutat de la Palatul Buckingham, iar la procesiune vor participa membrii familiei regale şi numeroşi cetăţeni.

959 afișări
Imaginea articolului Funeraliile Reginei Elisabeta a II-a: un imens cortegiu va trece prin centrul Londrei

Funeraliile Reginei Elisabeta a II-a: un imens cortegiu va trece prin centrul Londrei

Conform programului oficial, miercuri, sicriul va fi mutat de la Palatul Buckingham la Westminster Hall, unde va sta timp de patru zile.

Procesiunea va începe la Palatul Buckingham la ora 14:22 (17:22 ora României). Mulţimea va putea urmări cum cortegiul trece prin centrul Londrei.

Procesiunea va ţine aproximativ 40 de minute şi îi va include pe Regele Charles al III-lea şi pe ceilalţi membri ai Familiei Regale.

Sicriul va fi împodobit cu Coroana Imperială a Statului şi va fi transportat într-un vehicul al armatei.

Sicriul va ajunge la Westminster Hall la ora 15:00 (17:00 ora României) şi va fi depus pe o platformă care va fi păzit 24 de ore pe zi de soldaţi din unităţile care deservesc Casa Regală.

Oamenii vor putea să-i aducă reginei un ultim omagiu până luni dimineaţă când este programată înmormântarea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici