Furtuna Bella produce inundaţii şi vânturi puternice în mare parte din Marea Britanie

  • Furtuna Bella se apropie de Anglia şi deja produce inundaţii
  • Oamenii pun apărători ca să ţină inundaţiile la distanţă
  • Ieri în Ţara Galilor vântul bătea cu 83 de km pe oră
1850 afișări
Imaginea articolului Furtuna Bella produce inundaţii şi vânturi puternice în mare parte din Marea Britanie

Furtuna Bella produce inundaţii şi vânturi puternice în mare parte din Marea Britanie

Rafale de vânt de peste 130 km / h au fost înregistrate în Marea Britanie, deoarece furtuna Bella aduce ploi abundente şi vânt puternic în mare parte din ţară.

Meteorologii au emis o atenţionare cod roşu pentru vânt pentru o mare parte a coastei de sud a Angliei şi a unor părţi din Ţara Galilor.

Sâmbătă seara au fost înregistrate rafale de 133 kmph la Aberdaron, în nordul Ţării Galilor.

Avertismente cod galben de ploaie sunt în vigoare în mare parte din Marea Britanie, precum şi două notificări de inundaţii.

Ploile abundente au provocat deja inundaţii în Bedfordshire şi Northamptonshire.

Locuitorii din 1.300 de case de pe râul Great Ouse din Bedfordshire au fost sfătuiţi să evacueze din cauza nivelului ridicat al apelor în ziua de Crăciun.

Avertismente severe de inundaţii rămân în vigoare în Northamptonshire unde peste 1.000 de persoane au fost evacuate în ziua de Crăciun din cauza inundaţiilor.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici