Furtuna tropicală Guillermo s-a transformat în uragan în Pacific

Furtuna tropicală Guillermo s-a transformat în uragan în Oceanul Pacific, în largul coastelor Mexicului, a anunţat vineri Centrul naţional american pentru uragane, NHC.

34 afișări
Imaginea articolului Furtuna tropicală Guillermo s-a transformat în uragan în Pacific

Furtuna tropicală Guillermo s-a transformat în uragan în Pacific

Centrul uraganului se află la 1.770 de kilometri vest-sud-vest de statul mexican Baja California, fiind însoţit de rafale de vânt cu viteza de 120 de kilometri pe oră, a precizat NHC, cu sediul la Miami, în buletinul său de la ora 09.00 GMT (12.00 ora României).

Uraganul se va intensifica până sâmbătă, când ar urma să scadă în intensitate în timp ce se va deplasa către apele mai reci din partea a vest-nord-vest, a adăugat NHC.

La începutul lunii, un uragan denumit Felicia, care a atins nivelul 4 pe scara Saffir-Simpson, s-a transformat în furtună tropicală.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici