FURTUNĂ VIOLENTĂ la Istanbul: Cel puţin zece răniţi, maşini luate de apă, acoperişuri distruse şi copaci doborâţi

Cel puţin zece persoane au fost rănite după ce oraşul Istanbul a fost afectat de o furtună puternică ce a provocat inundaţii, informează presa internaţională.

1375 afișări
Imaginea articolului FURTUNĂ VIOLENTĂ la Istanbul: Cel puţin zece răniţi, maşini luate de apă, acoperişuri distruse şi copaci doborâţi

Cel puţin zece răniţi, în urma unei furtuni ce a avut loc în oraşul turc Istanbul

Vânturile puternice au doborât copaci şi chiar o parte a unui zid ce înconjura un cimitir al comunităţii armene.

Cel puţin două persoane, din cele zece raportate, au fost rănite în urma incidentului la citimirul armean. Echipele de intervenţii sunt în continuare în căutarea unor eventuale persoane prinse sub dărâmăturile acestora.

Furtuna ar fi durat aproximativ 20 de minute şi a avut loc joi seara, însă a cauzat pagube semnificative şi inundaţii.

Potrivit oficialilor, 7.000 de angajaţi ai serviciilor de urgenţă au fost desfăşuraţi la faţa locului.

 

 

Peste 90 de acoperişuri au fost distruse şi mai mult de 230 de copaci au fost dezrădăcinaţi.

 

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici