Galerie foto. Europa revine la viaţă după 2 luni de carantină. Străzile din Italia sunt din nou aglomerate. Măsurile au fost relaxate şi în Spania, Portugalia şi Germania

  • Italia a redeschis parcurile şi restaurantele pentru comenzile de takeaway, după ce măsurile pentru a combate Covid-19 au fost relaxate
  • Italienii au putut să-şi viziteze din nou rudele, iar milioane de angajaţi în construcţii au revenit la muncă
  • În Germania, sute de mii de elevi s-au întors la şcoală pentru a se pregăti de examene din vara aceasta
  • Unele magazine s-au redeschis în Portugalia şi Spania, cu obligaţia ca toţi vizitatorii să poarte măşti sanitare
5636 afișări
Imaginea articolului Galerie foto. Europa revine la viaţă după 2 luni de carantină. Străzile din Italia sunt din nou aglomerate. Măsurile au fost relaxate şi în Spania, Portugalia şi Germania

Galerie foto. Europa revine la viaţă după 2 luni de carantină. Străzile din Italia sunt din nou aglomerate. Măsurile au fost relaxate şi în Spania, Portugalia şi Germania

Străzile din Italia s-au umplut de oameni după ce restricţiile de circulaţie au fost ridicate.

În Veneţia, unde aleile au fost pustii săptămâni la rând, comercianţii locali şi-au reluat activitatea, potrivit Daily Mail.

În Milano, oamenii au circulat cu metroul către muncă, încercând să-şi reia viaţa dinaintea pandemiei. De asemenea, entuziasmaţi de încheierea izolării, mai mulţi tineri au dansat în stradă.

Aproape toată lumea a fost însă echipată cu mască sanitară şi a încercat să menţină distanţa socială.

În Veneţia, mai mulţi protestatari au cerut redeschiderea imediată a afacerilor.

Italia este una dintre cele mai afectate ţări din lume de coronavirus, cu peste 210.000 de persoane infectate şi 29.000 de morţi din cauza COVID-19.

Germania, Portugalia şi Spania au relaxat măsurile anti-Covid-19

Nu doar Italia a revenit la viaţă. În Germania, sute de mii de copii care urmează să susţină examene s-au întors la şcoală pentru a se pregăti de susţinerea acestora.

Portugalia nu mai este în stare de urgenţă şi permite redeschiderea magazinelor mici. Clienţii care nu poartă măşti vor fi amendaţi cu 350 de euro.

Spania a redeschis unele magazine şi saloane de coafură, dar doar cu programare.

FOTO: Profimedia

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici