Garry Kasparov cere unirea opoziţiei pentru înlăturarea regimului Vladimir Putin - AFP

Garry Kasparov, liderul mişcării Cealaltă Rusie, a cerut, duminică, opoziţiei ruse să îşi unească forţele pentru a înlătura de la putere, cu prilejul prezidenţialelor din martie 2008, regimul creat de preşedintele Vladimir Putin, relatează AFP.

1 afișare
Imaginea articolului Garry Kasparov cere unirea opoziţiei pentru înlăturarea regimului Vladimir Putin - AFP

Garry Kasparov cere unirea opoziţiei pentru înlăturarea regimului Vladimir Putin - AFP

"Scopul este să unim toate forţele opoziţiei, pe toţi cei care sunt de acord cu obiectivul nostru principal: înlăturarea acestui regim care împinge ţara nostră spre catastrofă", a declarat fostul campion mondial la şah.

"Prin acţiunile noastre comune, se apropie ziua în care va lua sfârşit activitatea acestui regim mizerabil, vândut şi laş. Va veni ziua când de la Vladivostok la Kaliningrad se va auzi o singură voce: avem nevoie de o Altă Rusie", a continuat Kasparov.

"Kremlinul se teme din 2004 de o revoluţie portocalie, ca cea din Ucraina, de o opoziţie fără control, de acţiuni libere", a încheiat Garry Kasparov.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici