Generalul Abdulaziz al-Fagham, gardă de corp a regelui Arabiei Saudite, a fost împuşcat mortal în timpul unei „dispute personale”

Generalul Abdulaziz al-Fagham, gardă de corp a regelui saudit Salman, a fost ucis în cursul unui incident despre care autorităţile au transmis că ar fi pornit de la o dispută personală, informează publicaţia The Times of Israel.

1008 afișări
Imaginea articolului Generalul Abdulaziz al-Fagham, gardă de corp a regelui Arabiei Saudite, a fost împuşcat mortal în timpul unei „dispute personale”

O gardă de corp a regelui Arabiei Saudite a decedat în urma unei dispute persoanele

Televiziunea de stat din Arabia Saudită a anunţat decesul printr-un scurt mesaj pe Twitter, fără să ofere prea multe detalii.

"Generalul Abdulaziz al-Fagham, garda de corp a custodelui celor Două Moschei Sfinte, a fost împuşcat mortal în urma unei dispute personale în Jeddah", se arată în mesajul postat de televiziunea de stat.

Câteva ore mai târziu, agenţia oficială de presă din Arabia Saudită a transmis că al-Fagham a fost ucis de un apropiat al său.

Ulterior, forţele de securitate au intervenit, iar în urma schimbului de focuri ucigaşul şi-a pierdut viaţa şi mai multe persoane au fost rănite, inclusiv membri ai forţelor de securitate.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici