George H.W. Bush este la terapie intensivă. Barbara Bush, spitalizată, de asemenea, ca precauţie

Fostul preşedinte american George Herbert Walker. Bush este internat la terapie intensivă din cauza unor complicaţii la pneumonie, alături de el fiind spitalizată şi soţia, fosta Primă doamnă Barbara Bush, relatează site-ul Politico.com şi CNN.

745 afișări
Imaginea articolului George H.W. Bush este la terapie intensivă. Barbara Bush, spitalizată, de asemenea, ca precauţie

George H.W. Bush este la terapie intensivă. Barbara Bush, spitalizată, de asemenea, ca precauţie (Imagine: Hepta / Mediafax Arhiva Foto)

"George H.W. Bush este internat la secţia de terapie intensivă a Spitalului Metodist din Houston, din cauza unei probleme respiratorii acute generată de pneumonie", a declarat Jim McGrath, purtătorul de cuvânt al fostei familii prezidenţiale. Fostul preşedinte este internat de sâmbătă şi răspunde la tratament.

Barbara Bush a fost internată în acelaşi spital miercuri, ca precauţie, din cauza "tusei şi stării de oboseală", a precizat McGrath.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici