Doi răniţi şi un dispărut în urma celor patru cutremure produse în centrul Italiei

Două persoane, o mamă şi un copil, au fost rănite, fiind scoase de sub dărâmături, în urma celor patru cutremure de suprafaţă cu magnitudini între 5,1 şi 5,5 grade produse miercuri în centrul Italiei, iar o persoană este dispărută, relatează site-ul TGcom24.Mediaset.it.

1821 afișări
Imaginea articolului Doi răniţi şi un dispărut în urma celor patru cutremure produse în centrul Italiei

Doi răniţi şi un dispărut în urma celor patru cutremure produse în centrul Italiei (Imagine: Mediafax Arhiva Foto)

Seismele - de 5,1, 5,5, 5,3 şi 5,1 grade - au avut loc miercuri, în decurs de trei ore, la adâncimi de circa 10 kilometri, în zonele L'Aquila (regiunea Abruzzo) şi Rieti (regiunea Lazio), generând panică în centrul Italiei, inclusiv în oraşul Roma, unde circulaţia metroului a fost suspendată câteva ore şi multe clădiri au fost evacuate.

Numeroase imobile, multe părăsite după cutremurele din 2016, s-au prăbuşit, iar intervenţia autorităţilor este îngreunată din cauza ninsorilor abundente din ultimele zile.

În zona Slavina a Campotosto (provincia L'Aquila), un bărbat în vârstă de 60 de ani este dispărut, iar căutările au fost suspendate pe durata nopţii.

O femeie şi copilul acesteia au fost scoşi miercuri seară de sub dărâmăturile unei clădiri din Castiglione Messer Raimondo (regiunea Abruzzo). Cei doi au răni uşoare şi sunt în stare de hipotermie, fiind transportaţi la spital cu un elicopter.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici