George H. W. Bush respiră normal, dar va rămâne o a şaptea noapte în spital

Fostul preşedinte american George H. W. Bush, spitalizat de pe 23 decembrie, la Houston (Texas, sud), respiră normal, însă va rămâne pentru a şaptea noapte la spital, a anunţat luni purtătorul său de cuvânt, Jim McGrath, citat de AFP.

108 afișări
Imaginea articolului George H. W. Bush respiră normal, dar va rămâne o a şaptea noapte în spital

George H. W. Bush (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Bush, în vârstă de 90 de ani, a fost spitalizat marţea trecută, la Houston Methodist Hospital.

"Respiraţia preşedintelui Bush a revenit la normal, însă el va rămâne la Houston Methodist Hospital încă o noapte, aşteptând autorizaţia oficială a medicilor săi pentru a reveni acasă", a precizat Jim McGrath într-un comunicat.

"Fostul preşedinte şi soţia sa transmit mulţumiri întregii lumi pentru urările de bine şi rugăciuni", a adăugat el.

George H. W. Bush a fost vizitat membri ai familiei sale în ziua de Crăciun, joi, iar purtătorul său de cuvânt a afirmat că fostul preşedinte se simte bine.

Născut în 1924, în statul Massachusetts (est), George H.W. Bush - fiu de senator - a devenit în 1989 al 41-lea preşedinte al Statelor Unite şi a exercitat un mandat (1989-1993).

El a fost înfrânt de către democratul Bill Clinton în alegerile prezidenţiale din 1992, iar cel mai mare dintre cei şase copii, George W. Bush, a devenit preşedinte opt ani mai târziu.

Jeb Bush, alt fiu al fostului şef de stat, a anunţat recent că se lansează în cursa pentru fotoliul de la Casa Albă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici