George H. W. Bush vrea să sară cu paraşuta, în pofida vârstei înaintate

Fostul preşedinte american George H. W. Bush a dat asigurări că vrea să sară din nou cu paraşuta, deşi are 84 de ani.

7 afișări
Imaginea articolului George H. W. Bush vrea să sară cu paraşuta, în pofida vârstei înaintate

George H. W. Bush vrea să sară cu paraşuta, în pofida vârstei înaintate (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Acest lucru nu presupune decât să stai agăţat de un mare Cavaler de aur. Este nemaipomenit", a declarat el.

El a făcut referire la membrii echipei de paraşutism de demostraţie şi competiţie a armatei, Cavalerii de aur. Fostul preşedinte ar sări agăţat de un alt paraşutist, aşa cum a făcut-o în 2004, cu ocazia aniversării a 80 de ani.

George H. W. Bush, care merge cu ajutorul unui baston din cauza unei intervenţii chirurgicale suferite, a explicat că este vorba de a adresa un mesaj despre bătrâneţea sa.

"Nu voi rămâne stând jos şi fără să fac nimic pentru că sunt un bătrân care flecăreşte în colţul său", a spus tatăl preşedintelui în exerciţiu al Statelor Unite.

"Poţi să fii bătrân şi totodată să faci lucruri, să te implici", a declarat George H. W. Bush, care a fost preşedinte în perioada 1989-1993.

"Cred că este o nebunie să sari dintr-un avion la 70 de ani, la 75, la 80 şi la 85 de ani", a glumit fiul său, George W. Bush. "Cred că este grozav", a adăugat el.

"Vei avea însă dificultăţi în a o convinge pe mama", i-a spus el tatălui său.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici