George W. Bush rememorează momentul apariţiei curcubeului, la Bucureşti

Preşedintele în exerciţiu al Statelor Unite, George W. Bush, a evocat, cu ocazia unui forum pe tema sănătăţii globale, "momentul extraordinar" pe care l-a trăit cu ocazia vizitei sale la Bucureşti, în anul 2002, odată cu apariţia curcubeului, potrivit unui comunicat al Casei Albe.

52 afișări
Imaginea articolului George W. Bush rememorează momentul apariţiei curcubeului, la Bucureşti

George W. Bush rememorează momentul apariţiei curcubeului, la Bucureşti

"Am avut parte de clipe minunate în calitate de preşedinte. Unul din acestea s-a petrecut într-o piaţa publică din capitala României, Bucureşti. Venisem să le urez bun venit în NATO (...) iar în momentul în care am început să vorbesc, a apărut un curcubeu. A fost un moment extraordinar. Îmi aduc aminte că era o zi ploioasă şi era puţin înnorat. «Dumnezeu zâmbeşte Bucureştiului" deoarece curcubeul se terminase exact în spatele balconului unde tiranul (Nicolae Ceauşescu n.r.) şi-a rostit ultimul discurs", a precizat Bush.

"A fost un moment pe care nu-l voi uita niciodată. Norii s-au risipit şi a apărut curcubeul. Curcubeul a anunţat zile mai bune pentru România", a declarat atunci preşedintele american.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici