Germania condamnă ferm bombardamentele ruse asupra Kievului

Guvernul Germaniei a condamnat, vineri, "bombardamentele inumane" comise de armata rusă în Kiev în timpul vizitei secretarului general al Naţiunilor Unite, Antonio Guterres.

327 afișări
Imaginea articolului Germania condamnă ferm bombardamentele ruse asupra Kievului

"Sunt bombardamente inumane care arată încă o dată comunităţii internaţionale că Vladimir Putin şi regimul său nu au niciun respect pentru dreptul internaţional", a declarat vineri Wolfgang Büchner, un purtător de cuvânt al Guvernului de la Berlin.

Administraţia de la Moscova a confirmat că a comis atacuri "cu arme de mare precizie" asupra Kievului în timpul vizitei secretarului general ONU, Antonio Guterres, joi seară. Moscova a anunţat, potrivit cotidianului Le Figaro, că a distrus un complex al companiei spaţiale Artiom din Kiev şi trei centrale electrice situate la periferia capitalei Ucrainei.

Cel puţin o persoană a fost ucisă în aceste atacuri, după ce una dintre rachete a lovit un imobil rezidenţial. Conform autorităţilor ucrainene, este vorba despre o jurnalistă a filialei locale a postului Radio Liberty, care se afla în propria locuinţă în momentul unuia dintre atacuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici